spot_img
20.2 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăDezvaluiriÎncă un absolvent al Academiei SRI pe lista scurtă a lui Dragnea...

Încă un absolvent al Academiei SRI pe lista scurtă a lui Dragnea pentru funcția de premier

-

Marius Nica este un alt nume vehiculat zilele acestea pentru numele unui posibil premier din partea PSD.

Născut în 27 noiembrie 1980 în localitatea braşoveană Sânpetru, Marius Nica a absolvit, în 2003, Academia Naţională de Informaţii din Bucureşti, secţia Facultatea de Informaţii.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:Un premier PSD de la SRI: Marionete de primă scenă, principalii beneficiari ai „caşcavalului”, [e] vanghelizaţi

Marius Nica a fost ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Ponta. Acesta a condus ministerul în intervalul martie-noiembrie 2015, până la demisia lui Ponta. Marius Nica a fost numit și, temporar, în funcția de secretar general al Ministerului Fondurilor Europene, printr-o decizie semnată de premierul Dacian Cioloș.

- Advertisement -

Marius Nica a absolvit, în 2003, Academia Naţională de Informaţii din Bucureşti, secţia Facultatea de Informaţii. Ulterior, Nica a obţinut o diplomă de master la SNSPA Bucureşti, Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană (2003-2005) şi a urmat un MBA la ASE, Facultatea de Administrare a Afacerilor în Limba Germană (2007-2009).

CITIȚI ȘI:Scheletele din dulapul lui Mihai Fifor, dat favorit de media pentru funcția de premier PSD: RELAȚIA CU IOHANNIS

După terminarea facultăţii, Marius Nica a lucrat, timp de cinci ani, ca ofiţer la Ministerul Apărării Naţionale.

Potrivit CV-ului său, Nica s-a ocupat la MApN de prelucrare, analiză şi sinteză informaţii, a fost manager recrutare personal şi a fost responsabil cu managementul de risc (incidente de securitate).

În perioada februarie 2008 – mai 2011, Marius Nica a fost consilier la cabinetul europarlamentarului PSD Rovana Plumb.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img