spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăActualitateÎn ziua in care s-au aflat detaliile fugii primarului din Baia Mare...

În ziua in care s-au aflat detaliile fugii primarului din Baia Mare Cătălin Cherecheș condamnat pentru corupție, Victor Ponta a fost reales in fruntea PRO România, iar Adrian Duicu, condamnat pentru corupție, a fost ales prim vicepreședinte al partidului. Ponta este consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu

-

În ziua in care s-au aflat detaliile fugii primarului din Baia Mare Cătălin Cherecheș condamnat pentru corupție, Victor Ponta a fost reales in fruntea PRO România, iar Adrian Duicu, condamnat pentru corupție, a fost ales prim vicepreședinte al partidului. Ponta este consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu.

Adrian Duicu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, a fost condamnat definitiv in februarie 2020 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an şi şase luni închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru mai multe fapte de corupţie.

- Advertisement -

Fostul premier Victor Ponta a fost reales, sâmbătă, preşedinte al Pro România în urma congresului partidului care s-a desfăşurat la Bucureşti.

De asemenea, europarlamentarul Corina Creţu a fost aleasă preşedinte al Consiliului Naţional al formaţiunii, iar Alin Văcaru va fi secretar general.

- Advertisement -

Prim-vicepreşedinţi vor fi Mădălina Ciubotaru, Adrian Duicu, Bogdan Ivan şi Florin Stancu, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a partidului.

Lui Duicu i-a expirat interdicția de a ocupa funcții publice.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img