spot_img
25 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAnalizeÎn timp ce Litoralul românesc se scufundă, britanicii iau cu asalt Bulgaria...

În timp ce Litoralul românesc se scufundă, britanicii iau cu asalt Bulgaria cu compania care a cucerit Spania

-

Jet2 şi compania soră Jet2holidays, al doilea cel mai mare operator de turism din Marea Britanie, au dezvăluit un program de zbor „extins semnificativ” către Burgas în Bulgaria pentru vara viitoare, scrie travelweekly.co.uk.

Jet2 e operatorul principal și pentru Spania.

- Advertisement -

Au fost adăugate mii de locuri suplimentare cu noi zboruri din aeroporturile Birmingham, Leeds Bradford, Manchester şi Newcastle. Noile servicii vor funcţiona în perioada de vârf a vacanţei de vară, din iulie până în septembrie.

Zborurile oferă acces la coasta Bulgariei de la Marea Neagră, precum şi la cele mai bune staţiuni din regiune, între care Sunny Beach, Nessebar şi St Vlas.

Pe lângă includerea Bourgas, Jet2holidays şi-a extins şi portofoliul de hoteluri disponibile pentru rezervare pentru vara anului 2023. Peste 50 de hoteluri sunt acum disponibile.

Directorul executiv Steve Heapy a declarat: „Sărbătorile continuă să fie o achiziţie esenţială pentru mulţi clienţi şi vedem o cerere puternică pentru vara lui ’23, în special atunci când există valoare. Ca răspuns la aceasta, am adăugat zboruri şi vacanţe suplimentare spre Bulgaria pentru vara viitoare şi le-am oferit clienţilor şi agenţilor de turism independenţi mai multe opţiuni şi flexibilitate atunci când este vorba de rezervarea unei vacanţe de mare valoare la Burgas în Bulgaria în timpul vacanţelor şcolare. Aşteptăm cu nerăbdare un sezon de vară reuşit în această destinaţie populară şi suntem încrezători că aceste noi zboruri şi pachete de vacanţă vor fi extrem de populare printre turiştii care doresc să se bucure de soarele balcanic”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img