spot_img
23.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăMehedințiÎn Săptămâna Mare se finalizează asfaltarea drumului județean 607C între localitățile Bahna...

În Săptămâna Mare se finalizează asfaltarea drumului județean 607C între localitățile Bahna și Ilovița

-

În cursul zilei de astăzi se finalizează lucrările de asfaltare tronsonul drumului județean 607C, între localitățile Bahna și Ilovița.

- Reclama -

Este vorba despre 3 km de drum care punea probleme locuitorilor din Bahna din cauza gropilor.

Astăzi, la locul investiției au mers președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și senatorul Liviu Mazilu.

“Este o promisiune pe care am făcut-o locuitorilor din Bahna și mă bucur că acum, în Săptămâna Mare, am putut-o onora!În perioada următoare vor continua lucrările pe acest drum de-a lungul localităților Podeni, Malarișca și Balta.Investiția realizată de Consiliul Județean cuprinde asfaltare pe tronsonul Podeni – intersecție cu drumul comunal 3 ce duce spre Cireșu, pe o porțiune de aproape 1 km și pietruire de la DC 3 până la ieșirea din localitatea Malarișca, pe o distanță de 3 km. De asemenea, apele vor fi dirijate prin dispozitive de scurgere precum șanțuri și podețe transversale.Intervenim pe acest drum pentru a veni în sprijinul locuitorilor din această zonă, dar nu abandonăm ideea de a depune un nou proiect pentru o modernizare completă. Este un drum cu un relief frumos, dar dificil pentru lucrări de infrastructură, iar proiectele pe care le-am depus anterior pentru asfaltare cu fonduri europene nu au putut acoperit întreaga investiție și ar fi presupus zeci de milioane de lei de la bugetul Consiliului Județean, sume care în prezent, sunt angrenate în continuarea proiectelor pe care le avem în implementare în sistemul de sănătate!Paște liniștit tuturor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img