spot_img
-1.6 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăDezvaluiriÎn plin scandal la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu a plecat la ski

În plin scandal la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu a plecat la ski

-

În plin scandal la Dinamo cu respingerea planului de reorganizare, administratorul judiciar din partea RTZ& PARTNERS SPR, Răzvan Zăvăleanu se află la ski.

- Reclama -

Potrivit unor surse el s-ar afla în Elveția împreună cu alte persoane din conducerea firmei de insolvență, care în mod normal ar trebui să se ocupe de situația stringentă de la Dinamo

Vlad Iacob a anunțat sâmbătă la Radio Dinamo că luni și marți trebuie luată o decizie privind planul de reorganizare.

Administratorul special, Vlad Iacob, încearcă să-i convingă pe cei care răspund de destinele clubului că în noul Plan nu trebuie să mai fie solicitată conversia creanțelor PCH în acțiuni, astfel încât PCH/DDB să devină acționarul majoritar al lui Dinamo.

În timp ce administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a formulat apel, administratorul special, Vlad Iacob, consideră că cea mai bună variantă pentru Dinamo este refacerea Planului de reorganizare modificat.

Administratorul special, Vlad Iacob, a explicat pentru GSP care este diferența dintre Planul modificat respins și Planul pe care dorește să-l refacă și să-l depună la Tribunalul București până la 6 februarie.

„Ideea e că, Planul modificat respins are câteva puncte slabe, care au fost scoase în evidență în cadrul contestațiilor și, într-o oarecare măsură de doamna judecător. După părerea mea, un nou Plan ar trebui să fie cât se poate de solid și cât mai puțin contestabil, pentru a trece cât mai repede.Principala diferență pe care o văd eu ca fiind necesară ca să atingem acest deziderat este acea conversie a creanței APCH.Trebuie să ne gândim foarte bine dacă acea conversie a creanței în acțiuni o mai introducem sau nu. Pentru că asta, cu siguranță a fost una dintre foarte marile probleme.Din ce am înțeles de la specialiști în insolvență ar fi fost o premieră în România să se întâmple așa ceva, respectiv creanța unui acționar minoritar să fie transformată în acțiuni, fără ca ceilalți acționari să aibă măcar dreptul de a veni chiar și cu aport în natură. Chiar și cu bani, practic, ca să-și păstreze cota, procentele în societate”, a declarat Vlad Iacob.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img