spot_img
11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăMehedințiÎn cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Mehedinți s-au alocat sumele primite...

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Mehedinți s-au alocat sumele primite de UAT Județul Mehedinți, prin Hotărâre de Guvern, din fondul de rezervă bugetară

-

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Mehedinți de astăzi, s-au alocat sumele primite de UAT Județul Mehedinți, prin Hotărâre de Guvern, din fondul de rezervă bugetară prevăzut în bugetul de stat pentru anul 2023.

Este vorba despre 15 081 000 lei care au fost alocați pentru plata salariilor pentru aparatul de specialitate și instituțiile subordonate, dar și pentru achitatea contribuțiilor restante.

- Advertisement -

Totodată, parte din bani a fost alocată către mai multe unități administrativ teritoriale care nu au primit bani, direct, prin Hotărâre de Guvern, pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și a proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare.

În cadrul ședinței, toate grupurile de consilieri au votat “pentru”, cu excepția grupului PNL care a votat “împotrivă”.

- Advertisement -

În urma ședinței de astăzi, personalul neclerical din Mehedinți, angajații din cadrul DGASPC, Muzeul Regiunii Porților de Fier, Centrul Cultural “Nichita Stănescu” și Biblioteca Județeană “I. G. Bibicescu”, Centrul Medico-Social Cujmir, Direcția Publică Comunitară de Evidență a Populației Mehedinți și Direcția Administrarea Geoparcului Platoul Mehedinți, își vor primi salariile aferente lunii noiembrie, la timp.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img