spot_img
5.9 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăDezvaluiriImpostoarea numită de PNL la șefia TVR

Impostoarea numită de PNL la șefia TVR

-

Probleme grave în studiile universitare ale candidatei PNL la funcția de director general al TVR, jurnalista Ramona Săseanu de la TVR-Craiova. Informațiile prezentate de aceasta public, pe site-ul TVR-Craiova sunt false, afirmă Evenimentul Zilei.

- Reclama -

UPDATE: Parlamentul a decis, marţi seara, numirea Ramonei Săseanu în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune, propusă de PNL, cu 240 voturi pentru şi 135 împotrivă.

CE SUSȚINE EVZ:

Prima minciună: Cadre universitare din Universitatea București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării neagă că o persoană cu numele de Săseanu Ramona ar fi înscrisă în prezent la cursurile de masterat așa cum aceasta se prezintă pe site-ul oficial al TVR-Craiova.

A doua minciună: Săseanu se prezintă pe site-ul televiziunii ca fiind  licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică a Universității de  din  Craiova. Exprimare care indică Universitatea de stat. Dar și absolventă a  Facultăţii de Știinţe Economice din cadrul aceleiași Universităţi.

Fals. Potrivit CV-ului Ramonei Săseanu ajuns în Parlament cu ocazia nominalizării ei pentru funcție de șef interimar la TVR, aceasta a urmat în anii 2004-2007  cursurile Facultății de Drept și Administrație Publică a unei alte Universități decât cea amintită pe site-ul oficial al TVR. Respectiv, a urmat cursurile Universității “Spiru Haret” din Craiova. Universitate privată.

A doua Facultate amintită pe site-ul TVR nu este localizată în nicio Universitate

În ceea ce privește  a doua facultate enunțată de Săseanu, Facultatea de Științe Economice, menționată pe site-ul TVR, în CV-ul ajuns în Parlament nu este menționată Universitatea căreia în aparține această facultate. În orice CV profesional pentru funcții publice se menționează explicit perioada de studii, Facultatea și Universitatea căreia îi aparține instituția. Dar și anul licenței! Sunt datele care confirmă veridicitatea studiilor urmate și care sunt enunțate în orice CV. Dar aceste date nu apar și în CV-ul lui Săseanu care a preferat o exprimare neclară.

În CV, Săseanu este “din 2020 până în prezent psiholog practicant autonom”

Ramona Săseanu este mai preocupată, în prezent, de domeniul psihologic decât de jurnalism. Pe CV-ul ei, Săseanu precizează că “din 2020 până în prezent este psiholog/psihoterapeut practicant autonom”. Și tot din 2020 până în prezent, viitoarea șefă interimară a TVR precizează în CV că deține un cabinet personal de Psihologie și că este specializată ca psihoterapeut și consilier în dezvoltare personală.

Filmul cu vrăjitoarea este dublat de emisiunea “Leacuri, Hapuri și Pilule”

Ca produse jurnalistice, Suseanu precizează în CV calitatea de realizator-prezentator al emisiunii “Panorama Minorităților”, ocazie cu care a intervievat-o pe vrăjitoarea Elena din Craiova, persoană cu care jurnalista are o relație veche de amiciție potrivit presei locale. Totodată, Săseanu a realizat și moderat și emisiunea  “Leacuri, Hapuri și Pilule” care a fost difuzată și pe TVR3.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img