spot_img
19.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeIlan Laufer o ține cu antisemitismul: În tot ce am făcut...

Ilan Laufer o ține cu antisemitismul: În tot ce am făcut am avut un singur crez: România este Ţara mea şi lupt pentru valorile ei şi pentru unitate naţională

-

Ilan Laufer a afirmat că este „profund mâhnit” de reacţiile la adresa sa şi că religia nu trebuie să justifice reacţiile antisemite care îl vizează. Declaraţia vine în contextul în care acesta l-a acuzat, marţi, de antisemitism pe Klaus Iohannis care a refuzat numirea sa la Ministerul Dezvoltării, transmite Mediafax.

- Reclama -

„Sunt profund mâhnit de valul de reacţii la adresa mea. Sunt român şi simt româneşte. În tot ce am făcut am avut un singur crez: România este Ţara mea şi lupt pentru valorile ei şi pentru unitate naţională. Religia nu trebuie să fie un motiv care să justifice reacţiile antisemite la adresa mea”, a scris Ilan Laufer, miercuri într-o postare pe Facebook care este însoţită şi de imagini cu mesajele private pe care le-a primit pe reţeaua de socializare.

Referitor la declaraţiile lui Laufer, preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă s-au delimitat de afirmaţiile acestuia.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img