spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeICI București, prin prima platformă europeană de tranzacționare instituțională de NFT-uri, lansează...

ICI București, prin prima platformă europeană de tranzacționare instituțională de NFT-uri, lansează o colecție limitată de dataNFT, „Ethereal Echoes | The Chronicles of Deep Forest”

-

ICI București, prin prima platformă europeană de tranzacționare instituțională de NFT-uri – ICI D|SERVICES (nft.ici.ro), lansează astăzi, 8 mai 2024, în cadrul NFT Bucharest, o colecție limitată de dataNFT, „Ethereal Echoes | The Chronicles of Deep Forest”: https://nft.ici.ro/ethereal-echoes. Această colecție celebrează 30 de ani de la momentul în care trupa Deep Forest obținea premiul Grammy.

„Lansarea acestei colecții de dataNFT-uri reprezintă o oportunitate de a recunoaște și de a celebra moștenirea impresionantă a trupei Deep Forest”, a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București. „Suntem onorați să contribuim la a aduce o parte din această moștenire în mediul digital, pentru a oferi fanilor o experiență unică.”

- Advertisement -

Mai multe detalii aici: https://ici.ro/ro/anunturi/ici-bucurești-lansează-o-nouă-colecție-nft-ethereal-echoes-the-chronicles-of-deep-forest/

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img