spot_img
0.9 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăALEGERI 2020Ibovnica Julien nu poate ajunge din curvă-lebădă CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

Ibovnica Julien nu poate ajunge din curvă-lebădă CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

De luni seară gura nu îi mai tace lui Dacian Julien. Se comportă ca o ibovnică înșelată care își pune poalele în cap la capătul satului furioasă că nimeni nu vrea să o ia nici măcar pentru o tură scurtă.

Ibovnica uită însă un „amănunt”: țipă că a fost lăsată pentru una câh, una cu care nu ar stă nici măcar în aceeași cameră, darmite la aceeași masă.

Numai că în 2015 a ajuns premier datorită faptului că l-a susținut Ciuma Roșie. Mai mult atunci se lăuda la Antena 3 cu „bunul său prieten” Liviu Dragnea. De asemenea a ținut-o pe Carmen Dan prefect de Teleorman cu toate că aceasta candida la Parlament încălcând regula apolitică a reprezentantului Guvernului în teritoriu. Nu în ultimul rând după ce i s-a terminat mandatul de comisar PPE a vrut să treacă la socialiști pentru a-și menține mandatul. Într-un cuvânt o ibovnică care a fost făcută poștă și de unii și de alții și care în final a rămas cu chiloții în vine și cu banii luați. Mai mult partenerii de ocazie i-au mai tras de-a lungul anilor și câte o bătaie.

Cu toți ofițerii care vor vor să o facă din curvă lebădă, vorba bancului de la Erevan, ibovnica Dacian Julien a rămas pe curcubeul spiralei sub ochii speriați ai Vulpii. Sau cum ar spune un clasic în viață: pe centura politicii. Case closed!

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img