spot_img
9 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăEconomieHotelurile de lux de la munte, rezervate aproape integral de Revelion

Hotelurile de lux de la munte, rezervate aproape integral de Revelion

-

Hotelurile de lux de pe Valea Prahovei şi din Braşov, principalele destinaţii turistice ale românilor pe timp de iarnă, şi-au vândut aproape toate pachetele pregătite pentru Revelion, preţurile lor variind între 1.800 de lei de persoană şi 4.400 de lei pentru un sejur de cinci nopţi, informeaza Ziarul Financiar. 

„De la începutul lui decembrie nu mai avem nicio cameră liberă pentru Revelion. Preţul pachetului a fost de 5.500 de lei pe cameră dublă (2.750 de lei de persoană – n.red.) pentru cinci nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, cină festivă, brunch a doua zi şi acces la spa“, a spus Alexandra de la hotelul de cinci stele Ioana Hotels din Sinaia. Unitatea de cazare, care operează 24 de camere, a fost deschisă la începutul anului 2011, în urma unei investiţii de 10 mil. lei.

- Advertisement -

Nici la hotelul de cinci stele Aro Palace din Braşov, care are 236 de locuri, nu mai sunt camere disponibile de Revelion, preţul unui pachet fiind de 1.825 de lei sau 2.085 de lei de persoană pentru cinci nopţi. Acestea au fost rezervate încă din octombrie, informeaza sursa citata.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img