spot_img
30.3 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăDezvaluiriHoro-gladiatorul, “înregistrarea care nu există”, “înregistrarea pe care nu se aude nimic”...

Horo-gladiatorul, “înregistrarea care nu există”, “înregistrarea pe care nu se aude nimic” şi “pixul care a dispărut”

-

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir se întreabă retoric, la o zi după revocarea Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, dacă „Horo-gladiatorul e ok”, precizând că dosarul Black Cube este un etalon al statului paralel.

„Horo-gladiatorul e ok? Nu întreb pentru mine. Întreb pentru copiii mei. Se fac doi ani de când le-a luat, la ordinul stăpânei sale Kovesi, telefoanele, tabletele, laptop-urile, jocurile de PlayStation, CD-urile cu muzică şi desene animate, cărţile şi caietele de şcoală. Caută mesaje secrete? A găsit, după doi ani, în limbaj juridic…ciuciu. Mai mult, a inventat o nouă specie în dosarul BlackCube: denunţătorii-şobolani-secreţi-acoperiţi. Denunţători care spun ei că “au auzit în oraş”, dar “nu pot spune de la cine, pentru că sunt surse jurnalistice pe care nu le pot devoala”. Aşa m-a arestat pe poveşti şobolăneşti, de frica lui Coldea şi a lui Kovesi. A mai inventat şi “înregistrarea care nu există”, “înregistrarea pe care nu se aude nimic” şi “pixul care a dispărut”. Ca să scape de răspunderea penală şi de puşcărie, vine vremea, când va spune tot viteazul Gladiator! Dosarul BlackCube este un etalon al statului paralel, acolo să vedeţi “înţelegeri cu evrei”, cozile de topor din interior, acoperiţii lui Coldea şi trădarea României pentru numirea lui Kovesi!”, a scris, pe Facebook, Daniel Dragomir.

Fostul ofiţer SRI este cercetat de DIICOT în “Black Cube”, dosar în care este suspectat că ar fi intermediat legătura între cei care voiau să afle informaţii despre Laura Codruţa Kovesi şi angajaţii firmei. El a acuzat că procurorii tergiversează dosarul, în loc să îl trimită în judecată.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img