spot_img
0.5 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăhighlightHoria Georgescu, ACUZĂ în scandalul BNR: Soțul Oanei Stancu e un MINCINOS

Horia Georgescu, ACUZĂ în scandalul BNR: Soțul Oanei Stancu e un MINCINOS

-

Daniel Cătălin Zamfir deputat in Parlamentul României lansează un atac abject și mincinos la adresa mea ignorând prevederile legale clare care au impus Agenției Naționale de Integritate anonimizarea veniturilor Guvernatorului BNR si a altor categorii de funcții din instituție. La momentul publicării acestora, au fost invocate considerente legale valide referitoare la transparența veniturilor , în sensul riscurilor privind afișarea cuantumului ,aplicabilă Bancilor Centrale din Uniunea Europeană asa cum au fost validate de România prin tratatele de aderare și legislație incidentă. Aceste prevederi ratificate de România au prioritate în aplicare, raportat la legislația națională a unui stat membru , BNR fiind singura instituție din România care poate beneficia de acest privilegiu legislativ, scrie pe facebook fostul șef al ANI, Horia Georgescu.

- Reclama -

13936855_10154072642829079_1110063779_nAgenția Națională de Integritate a emis puncte de vedere oficiale în acest sens atunci când au fost solicitate, precizează fostul șef al ANI.

Daniel Cătălin Zamfir este deputat in Parlamentul României declarat incompatibil in mandatul subsemnatului de Agenția Națională de Integritate, existând o soluție a instanței de fond care constată legalitatea deciziei aplicate. Dacă aceasta va rămâne definitivă își va pierde mandatul de parlamentar având o interdicție de trei ani privind candidatura pentru o funcție aleasă , precum si numirea în funcție publică.Nu este lipsit de relevanță faptul că este soțul Oanei Stancu , jurnalist în cadrul trustului Antena 3 , care a pierdut procesul cu familia mea, pentru denigrări , minciuni și campanii de linșaj mediatic dovedite în fața judecătorilor prin decizii definitive si obligată la plata unor daune în solidar cu trustul de presă în care activează, acuză Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img