spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
Acasăhighlight#HexiPharma/Tolontan: Sper că trăim într-o țară în care nu CSAT-ul face reținerile

#HexiPharma/Tolontan: Sper că trăim într-o țară în care nu CSAT-ul face reținerile

-

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, a fost reținută în dosarul dezinfectanților diluați și va fi prezentată sâmbătă judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Jurnalistul Cătălin Tolontan a exprimat speranță ca această decizie a procurorilor este strict expresia mersului corect al justiției și că nu are legătură cu CSAT-ul, transmite B1 TV.

- Reclama -

”Sper să nu aibă legătură cu CSAT, adică sper că trăim într-o țară în care nu CSAT-ul face reținerile. Procurorii sunt un pic nervosi și ar trebui să fie nervoși pe ei pentru că acum o săptămână îl anchetau pe Condrea, acum două zile audiau un bicilist care mergea pe la Buftea… Să nu fie o legătură între CSAT și această reținere, sper ca justiția să își parcurgă drumul respectând drepturile cetățenești și fiecare să fie declarat nevinovat până la o decizie a unui judecător.E clar că, așa cum sursele ne-au spus, legătura dintre sistemul sanitar și Hexi Pharma e Flori Dinu, nu Condrea. El era introvert, nu ieșea în lume. Participarea fizică la licitații, relațiile directe le avea Flori Dinu.E adevărat că în faza asta a actului de justiție procurorul are o putere care nu e cenzurată decât de judecător, dar, teoretic, el poate pune în dosar ce vrea.Avem încredere în instituții în măsura în care cetățenii și media pun presiunea asupra lor”, a  susținut Cătălin Tolontan.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...