#HexiPharma: PROTEST LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII/ Protestatarii amendați cu 600 lei

0
319

Protest inedit în fața Ministerului Sănătății! Un grup de persoane au născocit o manieră nemaiîntâlnită de a manifesta împotriva măsurilor luate de minister în ceea ce privește scandalul dezinfectanților Hexi Pharma, transmite B1 TV.

Aceștia au vopsit trotuarul și scările instituției cu vopsea roșie, pentru a arăta pericolul pe care îl reprezintă folosirea unor dezinfectanți diluați de 10 ori.

„Este o performanță care arată modul în care Ministerul Sănătății a trecut la procesarea acelor probe legate de dezinfectanții Hexi Pharma. Este o metaforă în ceea ce privește acțiunea de săptămâna trecută. După cum vedeți, acesta este celebrul dezinfectant diluat de zece ori care curăță perfect. Sunt foarte mulți oameni care mor din cauza microbilor din spitale”, a explicat activistul Mihail Bumbeș.

Potrivit protestatarilor, acest manifest nu reprezintă decât un teaser a protestului organizat vineri, în Piața Universității din Capitală, la ora 18.

„Reproșăm modul în care au acționat după declanșarea scandalului. Nu avem nicio certitudine că această anchetă este una reală”, a continuat protestatarul.

În cele din urmă, forțele de ordine au intervenit, iar protestatarii au fost amendați.