spot_img
-1.8 C
București
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăJustitie#HexiPharma/ Procurorul General RECUNOAȘTE: Prejudiciul NU e foarte ușor de stabilit

#HexiPharma/ Procurorul General RECUNOAȘTE: Prejudiciul NU e foarte ușor de stabilit

-

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a afirmat, vineri, la Alba Iulia, că prejudiciul în dosarul Hexi Pharma „nu este foarte ușor să fie stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfășurată de firmele respective”.

„Cercetările sunt în curs, se fac evaluări de documente care au fost ridicate. De asemenea se efectuează în continuare percheziții informatice asupra suporturilor informatice care au fost ridicate și ancheta progresează pentru a evalua amploarea prejudiciului. Se evaluează prejudiciul care desigur că nu este foarte ușor să fie stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfășurată de firmele respective”, a declarat Augustin Lazăr.

La mijlocul lunii trecute, Parchetul General a anunțat că Hexi Pharma a fost pusă sub urmărire penală pentru participație improprie la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în dosarul dezinfectanților diluați din spitale.

- Advertisment -

Must Read

China face o Lună artificială

0
Cercetători chinezi construiesc o "Lună artificială" în cadrul unui centru de cercetare pentru o serie de experimente în condiţii de gravitaţie redusă, bazate pe...