spot_img
4.9 C
București
miercuri, ianuarie 19, 2022
AcasăDezvaluiri#HexiPharma EXCLUSIV/ Limuzina generalului SRI Coldea a fost văzută în zona accidentului/...

#HexiPharma EXCLUSIV/ Limuzina generalului SRI Coldea a fost văzută în zona accidentului/ MĂRTURIA UNUI FOST OFIȚER SRI

-

Veneam de la București (n.red-spre Ploiești) duminică seară, nu știam de accidentul lui Condrea (abia acasă am aflat dela știri ), la ora – aproximativ – 20:10 – 20:15, la ieșire din Corbeanca spre București, pe DN1 (dupa stația OMV de pe partea dreapta a DN1, sensul spre București, cam 800 m de Prisma) a trecut pe lânga mine in trombă, spre Capitală, un Audi A6 model nou, negru, nr. B 222 RTX, masina oficială cu șofer, de la SRI, cu care circula Florian Coldea, prim adjunctul directorului SRI, șeful operativ al serviciului, a declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 fostul ofițer SRI, Adrian Radu, referitor la accidentul în care ar fi murit presupusul Dan Condrea, patronul #HexiPharma.

Mașina de serviciu a generalului Coldea stă de obicei în fața sediului central al SRI de lângă Parlament, dar domiciliul generalului Coldea e în Corbeanca, adică lângă locul presupusului accident în care și-ar fi pierdut viața șeful #HexiPharma, a precizat Radu.

Deplasarea de urgență a lui Coldea spre București indică un caz urgent și a avut loc la circa o oră după accidentul în care ar fi fost implicat Condrea.

- Advertisment -

Must Read

Provincia canadiană Quebec va introduce o taxă pentru nevaccinați

0
Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o "contribuţie la sănătate" şi...