Hellvig și Iohannis, vizați în Black Cube?

0
189

In interviul acordat luni seara, 11 septembrie 2017, jurnalistilor Victor Ciutacu si Ion Cristoiu de la Romania TV,fostul colonel SRI Daniel  Dragomir a dezvaluit ca insusi directorul SRI Eduard Hellvig este in aceasta perioada o tinta a Sistemului. In acest sens, Daniel Dragomir a precizat ca audiat fiind la DIICOT in cauza “Black Cube” a fost intrebat despre seful SRI Eduard Hellvig. Si nu doar despre Hellvig, ci si despre Klaus Iohannis, scrie Lumea Justiției.

Prezentam fragmentul din interviu in care Daniel Dragomir se refera la directorul SRI Eduard Hellvig:

Victor Ciutacu: Va intreb direct si taraneste. In povestea asta, pentru ca am si eu dreptul la scepticism, e posibil ca dumneavoastra sa lucrati in continuare pentru o zona reprezentata legitim la vedere de domnul Hellvig, in beneficiul domnului Iohannis, pentru curatarea acestei mizerii de sistem totalitar?

Daniel Dragomir: Raspunsul e nu.

Victor Ciutacu: Fara discutie?

Daniel Dragomir: Fara discutie.

Victor Ciutacu: V-ati intalnit vreodata, de cand ati devenit inamicul public nr. 1, intre arestari, post arestari, cu domnul Hellvig, cu domnul Iohannis, cu emisari ai domniilor lor?

Daniel DragomirDomnule Ciutacu, dumneavoastra primiti intrebarile si din zona DIICOT? Aceste intrebari, cel putin ultimele, mi-au fost adrseate inclusiv din zona DIICOT.

Ion CristoiuDa, voiau sa-l agate pe Hellvig, nu-i asa?

Daniel Dragomir: Nu m-am intalnit niciodata nici cu presedintele Iohannis, nici cu directorul Hellvig. Nu vreau sa intru la chestiuni referitoare la Black Cube pentru ca dosarul este intr-o faza nepublica, o faza a urmaririi penale, in care ancheta se desfasoara”.