spot_img
17.4 C
București
joi, octombrie 6, 2022
AcasăActualitateHD Hartmann: România cumpără petrol de la Ruși în voioșie

HD Hartmann: România cumpără petrol de la Ruși în voioșie

-

de HD Hartmann

Romania cumpara petrol de la Rusi in voiosie. Conform unei analize Bloomberg Romania si Bulgaria și-au triplat achizita de petrol rusesc. Raportul care face referire la data de 5 August 2022, adica doar acum cateva zile, ne prezinta o analiza serioasa si pe cifre a cumparatorilor de petrol rusesc din lume.

Conform analizei, pe locul fruntas la cumparat de petrol rusesc este Italia, urmata de Turcia. Bulgaria si Romania sunt pe locuri mai nevoiase. Desi analiza Bloomberg incearca sa acrediteze ideea ca veniturile petroliere ale Rusiei au scazut, realitatea din acest raport este cu totul alta. Italia cumpara petrol rusesc la turatie maxima. Cumparatorul fruntas este exact aceeasi Italie care sustine sanctiunile europene impotriva Rusiei (ideea cu diamantele din Belgia, plecarea lui Gucci din Rusia si confiscarea averilor oligarhilor rusi apartine aceleeasi Italia).

Ne reamintim ca sub conducerea bancherului de la Davos, dl Draghi, Italia si-a pierdut si ultima bruma de suveranitate nationala si economica pe care o mai avea. Astazi, conform raportului Bloomberg, Italia cumpara de la rusi cu o lacomie demna de isteria sanctiunilor europene. Sa le fie de bine! Mai exista si iarna in Italia, iar italienii de rand nu vor sa traiasca regimul de rationalizare al lui Ceausescu. Germania insa vrea!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...