Haosul liberal din Spitalul Județean din Focșani și verișoara prefectului lui Grindă

0
99

În timp de pandemie COVID-19, 17 zile le-a luat „specialiștilor” penele de la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” să instaleze aparatul Real Time PCR achiziționat de Consiliul Județean Vrancea pentru testarea cadrelor medicale, a scris pe facebook președintele Consiliului Județan Vrancea, Marian Oprișan.

CE MAI SUSȚINE OPRIȘAN:

După cum știți aparatul, împreună cu 2.000 de teste au fost aduse în spital încă din data de 5 mai 2020, iar directorul medical Negoita și managerul interimar, pe care o recomandă gradul de rudenie cu prefectul Berbece, l-au ascuns într-o magazie fără a trece imediat la instalarea lui.
Atrag atenția că de luni verișoara lui Berbece are obligația să facă demersurile legale pentru a introduce aparatul în programul național de testare asa cum s-a realizat cu toate aparatele și testele achiziționate de administrațiile județene și locale din întreaga țară.

Se vad, în timpul scurt de când au preluat cei de la PNL conducerea spitalului județean, incompetența și indiferenta crasă pe care o arată acești habarnisti.

E trist cum asistăm la distrugerea muncii de ani de zile din instituțiile publice și din Spitalul Județean de către aceste pile, cunoștințe și relații ale lui Grindă, Toma și Berbece.
În același timp solicit public actualei conduceri puse pe pile la Spitalul Județean să justifice cheltuirea fondurilor alocate de către Consiliul Județean Vrancea pentru combaterea COVID-19.