spot_img
0.9 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăSocialHAOS PE AUTOSTRADA SOARELUI: Vizibilitate sub 30 de metri în anumite zone

HAOS PE AUTOSTRADA SOARELUI: Vizibilitate sub 30 de metri în anumite zone

-

Circulaţia rutieră pe Autostrada A2 este îngreunată, sâmbătă seară, din cauza ceţii, anunţă Infotrafic. Pe unele porţiuni de drum, vizibilitatea este sub 30 de metri.

- Reclama -

Centrul Infotrafic anunţă că, sâmbătă seară, circulaţia rutieră pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa este îngreunată din cauza ceţii.

În zona kilometrului 88, vizibilitatea este de maximum 80 de metri, iar între kilometrii 144 – 150, vizibilitatea este mai scăzută (între 20 – 30 de metri), potrivit sursei citate.

Totodată, şi la kilometrul 73 începe să se formeze ceaţă, dar vizibilitatea este destul de bună.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante, să păstreze distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ şi pe cele de ceaţă.

Traficul rutier a fost blocat, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A2, sensul Bucureşti – Constanţa, din cauza unui accident de circulaţie în lanţ, care a avut loc la kilometrul 67, în zona Lehliu Gară, şi în care şi-au pierdut viaţa patru persoane, alte 56 fiind rănite.

Poliţiştii de la Brigada de Autostrăzi şi Misiuni Speciale a IGPR şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în urma accidentului.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img