spot_img
1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăALEGERI 2020Halucinantul Florin Fantasticu: A fost, dar nu a participat

Halucinantul Florin Fantasticu: A fost, dar nu a participat

-

Într-o conversație foarte tandră cu emoționata presă de la Sibiu, Florin Fantasticu a fost invitat să comenteze declarațiile lui Șică potrivit cărora peneliștii care îl susțin azi pe Cîțu la președinția PNL l-ar fi părăsit pe Orban cînd a negociat cu USR și UDMR împărțirea ministerelor actualului guvern, scrie pe facebook jurnalistul Sorin Faur care prezintă declarațiile sefului Guvernuui.

- Reclama -

– Cîțu: „Nu are cum să fie o declaraţie a domnului Orban, pentru că nu este adevărată. La împărțirea ministerelor – AM FOST LA NEGOCIERI – au participat doar președintii partidelor. Nici măcar premierul desemnat (adică Cîțu! – nota mea ) nu a participat la împărțirea acestor ministere. Deci eu nu cred că a făcut această declaraţie, pentru că ar însemna că ar minţi, deci nu cred că este adevărată declaraţia.”

Reporter: „A spus (L.Orban) că a fost părăsit de echipa de negciere…”

– Cîțu: „Eu tocmai v-as spus că nu avea cum. La momentul respectiv, cînd au fost împărțite ministerele, au participat doar președinții de partide, nici măcar premierul desemnat. ERAM ACOLO CU TOȚII (!). Deci nu. Eu nu cred că e o declarație făcută, pentru că nu poate să fie adevărată.”

Două concluzii se iscă de aici:1. Florin Cîțu nu știe precis unde a fost Florin Cîțu cînd Florin Cîțu n-a fost la negocierile la care Florin Cîțu susține că ar fi fost. 2. Dacă Florin Cîțu a vrut să spună ce pare să fi vrut să spună – el, ca premier desemnat, n-a participat la negocierile privind formarea propriului guvern -, atunci actualul titular de la Palatului Victoria e o decorațiune interioară, iar aceea nu este ficusul din biroul lui Florin Cîțu, ci dimpotrivă, conchide Faur.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img