HALUCINANT/ Un reputat cercetător dat afară de Ministrul Agriculturii. Înlocuitorul RECUNOAȘTE: Activitatea instituției e blocată. Eu sunt jurist, nu am competențe. Nu m-aş putea compara vreodată – nici măcar în gândul meu – cu un reputat cercetător al ţării: domnul Vânătoru

0

Directorul Băncii Naţionale de Gene, cercetătorul Costel Vânătoru, a fost demis vineri de Ministrul Agriculturii, Adrian Oros (foto). Directorul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Adrian Chesnoiu, a declarat vineri, la Buzău, unde a venit pentru a prelua atribuţiile de director al Băncii de Gene, după demiterea cercetătorului Costel Vânătoru, că în acest moment activitatea instituţiei este practic blocată. el a precizat că este jurisc, că nu are nicio competenţă pe genetică li că în niciun caz nu ar putea coordona activitatea lui Vânătoru. ”Nu m-aş putea compara vreodată – nici măcar în gândul meu – cu un reputat cercetător al ţării: domnul Vânătoru”, a declarat el conform News.ro.

”Este un proiect pentru ţară, un proiect naţional, nu unul politic. Am fost demis. Dumnezeu le aranjeaza cum ştie el. Voi continua să fac Cerectare”, a declarat Vânătoru pentru News.ro.

În locul său, la conducerea Băncii de Gene a fost numit temporar directorul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) Adrian Chesnoiu.