spot_img
14.8 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăSpecialHALUCINANT/ Un poliţist şi un jandarm din Braşov, acuzaţi că au ucis...

HALUCINANT/ Un poliţist şi un jandarm din Braşov, acuzaţi că au ucis în bataie un bărbat şi l-au abandonat în boscheţi, condamnaţi cu suspendare

-

Un poliţist de la Transporturi Feroviare Braşov şi un jandarm de la Gruparea Mobilă ”Burebista”, acuzaţi că, în ianuarie 2013, au bătut un bărbat în apropierea Gării Braşov, apoi l-au abandonat în boscheţi, acesta decedând la spital, au fost condamnaţi la trei ani de închisoare cu suspendare, transmite Mediafax.

- Reclama -

Tribunalul Braşov i-a condamnat pe poliţistul Liviu Andrei Iordache şi jandarmul Traian Octavian Dăsculţu la trei ani de închisoare cu suspendare cu termen de încercare de opt ani, pentru purtare abuzivă şi lovituri cauzatoare de moarte.

Sentinţa instanţei, dată în 19 noiembrie, nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare.

În noaptea de 21 spre 22 ianuarie 2013, poliţistul şi jandarmul au bătut crunt un bărbat de 47 de ani, pe care apoi l-au abandonat în zona Pasajului Trudor Vladimirescu din Parcul Tractorul, de lângă Gara Braşov. Bărbatul a zăcut două zile în boscheţi, în frig, fiind găsit în final de un cetăţean care a chemat ambulanţa. Victima a fost transportată la spital, unde a fost audiată de procurori de două ori.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img