HALUCINANT/ Șeful Comisiei SRI: Nu știm dacă facturile prezentate de Coldea pentru excursiile cu Ghiță sunt reale sau NU

0
146

Preşedintele comisiei parlamentare de control al SRI, Adrian Ţuţuianu, a afirmat că membrii comisiei au fost informaţi că soţii Florian şi Dorina Ioana Coldea au prezentat documente justificative privind cheltuielile făcute în vacanţele petrecute alături de familia lui Sebastian Ghiţă, însă nu a fost clarificat dacă respectivele documente sunt reale sau nu.

”Este confirmat că au fost prezenţi în insulele Seychelles, este confirmată prezenţa lor în Toscana şi prezenţa doamnei Coldea cu doamna Ghiţă la Paris. Au prezentat documente justificative cu privire la cheltuielile ocazionate de aceste deplasări”,  a transmis Ţuţuianu.

Ţuţuianu a spus că nu au fost încălcate prevederile legale şi normele interne ale SRI în ceea ce priveşte concediile familiei Coldea. În ce priveşte veridicitatea documentelor prezentate de familia Coldea conducerii Serviciului, Ţuţuianu a precizat că nu a fost clarificat încă faptul dacă sunt reale sau nu.

 „Nu am putut astăzi să clarificăm dacă sunt reale sau nu.”, a mai precizat Ţuţuianu.
Scandalul Coldea a izbucnit acum 10 zile timp în care SRI nu a putut verifica autencitatea facturilor prezentate de generalul Florian Coldea.