spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăLocale 2016HALUCINANT: Lideri ai PNL, plagiat din Walt Disney și Papa Ioan Paul...

HALUCINANT: Lideri ai PNL, plagiat din Walt Disney și Papa Ioan Paul al II-lea pe afișele electorale

-

Dan Vâlceanu, co-președinte PNL Gorj și Laurențiu Chivu, candidatul PNL la Primăria Rovinari, au copiat pe afișele electorale pentru alegerile locale citate din Papa Ioan Paul al II-lea, Walt Disney și GB Shaw fără ghilimele și indicarea autorului, transmite Tv Sud.

Liderul PNL Gorj este senatorul PNL, Tudor Barbu.

Textele nu sunt prezentate cu ghilimele, nu au trecut autorul, ci sunt prezentate drept sloganuri electorale ale PNL.

pnldisneypnlgorj1plagiatpnlpapaFiliala Gorj a PNL s-a făcut evidențiată până acum prin jignirile aduse pensionarilor.

Co-președintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a afirmat într-o intervenţie video postată zilele trecute pe facebook că pensionarii ar fi nişte boşorogi fiindcă nu îl votează. Vâlceanu a făcut aceste afirmaţii alături de celălalt co-preşedinte PNL Gorj, senatorul Tudor Barbu, informa recent  FLUX 24.

PNL Gorj a fost recent subiectul unui alt scandal pentru jignirea pensionarilor.

Tudor Barbu şi-a cerut scuze public după ce FLUX 24 a publicat o înregistrare în care senatorul PNL spunea că le-ar da pensionarilor distonocalm.

Senatorul PNL Tudor Barbu, co-președintele PNL Gorj, a afirmat într-un interviu la postul de radio Infinit din Târgu Jiu că ar da distonocalm pensionarilor din oraș care nu îl doresc pe candidatul propus de liberali la Primăria localității.

Tudor Barbu a povestit la postul de radio că ar fi fost abordat pe stradă în Târgu Jiu de un grup de pensionari, care i-au reproșat desemnarea unei anumite persoane din PNL drept candidat la Primărie.

Se sperie lumea de candidatul ăsta, la mine pe scara la bloc, i-ar fi spus un pensionar lui Barbu, conform relatării senatorului PNL.

Răspunsul șocant al liderului PNL Gorj către pensionar, relatat de Tudor Barbu în interviul de la Radio Infinit din Târgu Jiu:

Uite, mă duc să cumpăr eu niște distonocalm și ți-l dau să îl dai pe scară, ca să se calmeze oamenii.

ÎNREGISTRAREA CU TUDOR BARBU:

Indicatiile pentru Distonocalm:

Distonii neuro-vegetative cu manifestari digestive (dureri abdominale, difuze sau localizate, senzatie de balonare sau greutate epigastrica, arsuri epigastrice, greturi, varsaturi, tulburari ale tranzitului intestinal), cu manifestari cardiovasculare (tahicardie, extrasistole, palpitatii, puls labil, crize de vasoconstrictie sau vasodilatatie cu senzatie de valuri de caldura, transpiratie, ameteli, extremitati reci, parestezii etc.). Tulburari neurovegetative din nevroza astenica, climacteriu, hipertiroidism, hipertensiune arteriala in stadiu incipient.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...