spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriHALUCINANT: Gigi Becali a scris o carte în închisoare în 7 ore...

HALUCINANT: Gigi Becali a scris o carte în închisoare în 7 ore și o alta în 9 ore

-

Un raport al corpului de control al ministrului justitiei afirmă că George Becali a reușit să scrie în închisoare o carte în 7 ore, scrie Hotnews.

- Reclama -

Becali nu a solicitat nici un material pentru documentarea celor 5 carti scrise in inchisoare și a reusit sa scrie o lucrare stiintifica in doar 7 ore. Autorii raportului apreciza ca patronul echipei Steaua are “dificultati de exprimare  in scris in limba romana”, oferind ca exemplu o solicitare scrisa de Becali.

CITIȚI ȘI:Scrisoarea lui Gigi Becali către șeful pușcăriei: De acia vă rog să aprobaţi să lucrez 10 ore din cele 30 ore sîmbătă în locul amenajat în secţie avînd mai multă inspiraţie şi memoria proaspătă din învoire în plus de aceasta scriu cu mai multă eficienţă

Gigi Becali a iesit din inchisoare mai devreme cu 184 de zile, datorita muncii prestate la academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi si a cartilor scrise in inchisoare, se arata in raport. Scrisul pare sa fi fost cea mai profitabila activitate pentru Becali in inchisoare. El a scris 5 carti in timpul detentiei, activitate pentru care a iesit din inchisoare mai devreme cu 150 de zile.

Latifundiarul din Pipera a lucrat cel mai mult la cartea “Becali Parlamentul Europei si Parlamentul Romaniei”. Becali a avut nevoie de 15 zile sa scrie aceasta carte si a lucrat efectiv la elaborarea ei 30 de ore.  “Muntele Athos, patria ortodoxiei” a fost scrisa in 12 ore, autorul muncind cate o ora pe zi, intre orele 16.30-17.30. Pentru lucrarea stiintifica “Iubirea milostiva si mantuitoare”, Becali a avut nevoie de doar 10 ore. In unele cazuri, Becali a fost mai inspirat decat a estimat initial. A reusit sa scrie cartea “Becali si politica. Inceputurile” in doar 9 ore, desi acesta solicitase aprobare pentru 14 ore de lucru in acest caz. Recordul lui Becali in materie de carti scrise este de 7 ore pentru o carte, stabilit la elaborarea lucrarii “Becali si Steaua”. Pentru aceasta lucrare stiintifica, conducerea penitenciarului aprobase, la solicitarea lui Becali, un numar de 15 ore de lucru, mai scrie Hotnews.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img