spot_img
25.5 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăhighlightHALUCINANT/ DEPUTAT PNL: Am făcut sacrificii pentru a mă dedica comunității, am...

HALUCINANT/ DEPUTAT PNL: Am făcut sacrificii pentru a mă dedica comunității, am născut sâmbăta

-

„Numai familia mea si cu mine stim cate sacrificii am facut pentru a ma dedica politicii, adica dumneavoastra, comunitatii. Pe fetita mea am nascut-o sambata, adica in weekend, ca sa nu pierd nicio zi de munca”, afirmă deputatul PNL, Andreea Paul într-un comunicat de presă reprodus de hotnews.ro.

- Reclama -

Femeile sunt solutia pentru un trai mai bun. Sa generam un tsunami mental!, mai spune Paul în declarația de presă.

Am ajuns unde am ajuns in politica azi datorita altor femei inaintea mea, pioniere in diferite domenii, care au luptat pentru drepturile femeilor, care au deschis noi drumuri si care au facut posibil acest lucru. Acum am datoria, ca eu insami, sa deschid calea altor femei sa faca pasul curajos in politica, precizează în comunicat Paul.

Soțul deputatei Paul a fost implicat în retrocedările de la ANRP. Dar nu numai.

Conform declarației de interese a deputatei, firma soțului a câștigat în 2013 și 2014 peste 50 de contracte cu diverse instituții ale statului.

Cea mai mare afacere din 2014 a fost semnată cu Hidroelectrica. Pentru 20 de zile de muncă, firma lui Cristian Mihai Paul a încasat 930.000 de lei.

● Ministerul Economiei și Comerțului a plătit la sfârșitul lui 2013, 150.000 de lei pentru un control de calitate către firma Romcontrol.

● Un alt contract vizează „acord servicii” semnat cu Primăria Suceava. Pentru trei zile de verificări, instituția publică a plătit 44.638 de lei.

● Primăria Municipiului Piatra Neamț a plătit aceleași firme, tot pentru trei zile de activitate, 25.947 de lei.

● Hidroserv Porțile de Fier a plătit către Romcontrol, pe 14 ianuarie 2013, 62.000 de lei pentru 15 zile de activitate, în timp ce Hidroserv Râmnicu Vâlcea a plătit pentru aceeași activitate, 49.000 de lei pentru tot atâtea zile de verificări.

● Alte societăți de stat care au sau au avut contracte cu firma soțului Andreei Paul Vass: Aerostar SA Bacău, Oltchim SA, CJ Argeș, ANAF Alba, CNE Cernavodă, Electrocentrale Oradea, OMV Petrom etc.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img