HALUCINANT/ Corina Crețu amenință un primar cu DNA din cauză că nu ar fi salutat-o: Dacă doamna primar de la Negrești Oaș nu considerat civilizat să mă salute, oare nu se gândește nimeni de la DNA să o invesigheze?

0
75

Corina Crețu, candidat Pro România la alegerile europarlamentare și comisar european în funcție, a amenințat un primar cu DNA deoarece acesta nu a salutat-o.

Mai multe persoane au shăruit pe facebook captura unei postări publicată miercuri de Corina Crețu, care ulterior a fost ștearsă.

Dacă doamna primar de la Negrești Oaș nu considerat civilizat să mă salute, oare nu se gândește nimeni de la DNA să o invesigheze? Sincer, în ce țară trăim? Numai dvs vă puteți exprima opinia la vot, în 26 mai!!!, a scris Crețu.

FLUX 24 a preluat întocmai mesajul doamnei Crețu. Postarea de pe pagina publică a fost ștearsă, iar pe pagina personală este prezentat doar linkul care face trimitere la incident. Este vorba de un articol apărut în satumarenews.ro.

PRELUĂM INTEGRAL ARTICOL DIN SATU MARE:

Supărare la Sâmbra Oilor. Comisarul european Corina Crețu nu a fost invitată să ia cuvântul la deschiderea oficială a sărbătorii câmpenești Sâmbra Olilor.

După ce a dat cuvântul premierului Dăncilă, primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, a refuzat să dea cuvântul celorlați invitați, motiv pentru care europarlamentarul Corina Crețu s-a înfuriat, a luat microfonul și a transmis salutări oșenilor prezenți la Sâmbră.

Pe scenă rămăseseră doar colegii de la Pro România, Daniel Constantin și Octavian Petric.
Crețu s-a supărat și a atras atenția că ”Sâmbra nu este a partidelor politice!”.

“Este inadmisibil să ai un reprezentant în Comisia Europeană, pe care să nu îl saluți, doar pentru că ești în campanie electorală! Toate investițiile, de 85%, de care vi s-a vorbit aici au fost aprobate din fonduri europene. Numai bine vă doresc, sănătate și succes!”, a transmis Corina Crețu.