spot_img
7.1 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăAnalizeHackerii ruși de la Killnet amenință: Dacă Feher nu este eliberat în...

Hackerii ruși de la Killnet amenință: Dacă Feher nu este eliberat în 48 de ore voi „distruge” România, Marea Britanie şi Moldova.Voi distruge întreaga voastră structură informatică şi chiar Ministerul Sănătăţii. Toate ventilatoarele vor fi atacate

-

Hackerii pro-ruşi care fac parte din grupul Killnet cer eliberarea lui Ioan Feher, tânărul român suspectat de implicare în recentele atacuri informatice asupra unor site-uri din România revendicate de gruparea pro-rusă şi reţinut în Marea Britanie. Într-un mesaj postat pe reţeaua Telegram, gruparea de hackeri susţine că „această persoană nu are nimic de a face cu Killnet” şi ameninţă că, dacă Feher nu este eliberat în 48 de ore, va „distruge” România, Marea Britanie şi Moldova, transmite news.ro.

- Reclama -

„Fac apel la Guvernul României! Această persoană nu are nimic de a face cu Killnet! A fost unul dintre membrii grupului de pe Telegram. Cum le poţi spune oamenilor că un tip ne-a ajutat în aceste atacuri? E atât de stupid. Aveaţi nevoie de cineva care să poarte vina pentru colapsul României. Lăsaţi omul în pace. Dacă susţine Rusia, asta nu înseamnă că e un infractor. Dacă nu este eliberat în 48 de ore, o să distrug România, Marea Britanie şi Moldova. Voi distruge întreaga voastră structură informatică şi chiar Ministerul Sănătăţii. Toate ventilatoarele vor fi atacate. Numai atunci veţi începe să vă daţi seama că aţi făcut o greşeală. Eliberaţi-l pe Ioan Feher”, este mesajul, însoţit de pictograma drapelului Rusiei, postat pe Telegram , pe contul grupării Killnet Rezerv. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img