spot_img
30 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăAnalizeGuvernatorul din Arkansas către Biden: America sub mandatul stângii radicale populaţia...

Guvernatorul din Arkansas către Biden: America sub mandatul stângii radicale populaţia este „strivită” de preţurile mari la combustibil şi de rafturile goale ale supermarketurilor, iar copiii sunt învăţaţi să se urască pe motive de rasă

-

Republicanii l-au acuzat marţi pe preşedintele SUA, Joe Biden, că nu este interesat de ”realitatea dură” cu care se confruntă populaţia şi au deplâns faptul că administraţia sa, în opinia lor, este ”sechestrată” de stânga radicală, transmit EFE și Agerpres.

”Administraţia Biden pare mai interesată de fanteziile ‘woke’ (care respectă corectitudinea politică) decât de realitatea dură cu care americanii se confruntă zi de zi”, a comentat guvernatoarea statului Arkansas, Sarah Huckabee Sanders, în replică la discursul despre ”Starea Uniunii” susţinut de Biden anterior.

În opinia politicienei republicane, ”majoritatea americanilor îşi doresc doar să-şi trăiască viaţa în pace şi libertate, dar suntem atacaţi în cadrul unui război cultural al stângii pe care nu l-am început şi nici nu am dorit să-l purtăm”.

Sanders, fostă purtătoare de cuvânt a Casei Albe în timpul mandatului preşedintelui republican Donald Trump (2017-2021), a subliniat din Little Rock (Arkansas) că formaţiunea sa crede într-o ţară în care familiile ”prosperă în comunităţi sigure, locurile de muncă abundă şi salariile cresc”.

În schimb, sub mandatul stângii radicale – spune ea -, populaţia este ”strivită” de preţurile mari la combustibil şi de rafturile goale ale supermarketurilor, iar copiii sunt învăţaţi ”să se urască pe motive de rasă, în loc să se iubească unii pe alţii” sau să-şi iubească ”măreaţa lor ţară”.

”Administraţia lui (Biden) este deplin sechestrată de stânga radicală. Linia de separaţie în SUA deja nu mai este între dreapta sau stânga, ci între normalitate şi nebunie. A venit vremea unei noi generaţii de leadership republican”, a susţinut ea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img