spot_img
22.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalize”Guvernarea este, de fapt, un chef prelungit pe bani publici”

”Guvernarea este, de fapt, un chef prelungit pe bani publici”

-

Reprezentanţii PSD spun că premierul Ludovic Orban şi ministrul Economiei „s-au lăudat obsesiv” că Romarm va produce măşti ieftine pentru români, însă „după o lună, rezultatul este doar gargară liberală – #zero măşti ajunse la populaţie”. „Masca de protecţie ajunge simbolul făţărniciei liberale: Orban şi ai lui una vorbesc şi alta fumează”, afirmă PSD conform news.ro.

- Reclama -

„Masca de protecţie ajunge simbolul făţărniciei liberale: Orban şi ai lui una vorbesc şi alta fumează! Premierul şi ministrul Economiei s-au lăudat obsesiv că firma de stat ROMARM va produce măşti ieftine pentru români. După o lună, rezultatul este doar gargară liberală – #zero măşti ajunse la populaţie. De fapt, au mai dat încă un tun de un million de dolari pe spinarea românilor”, afirmă reprezentanţii PSD, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Ei îi acuză pe reprezentanţii PNL de duplicitate.

Duplicitatea devine politica lor de partid şi de stat. Cu mască, ei vorbesc ţării despre responsabilitate, respectul legii şi cât de mult îi protejează pe români. Fără mască, ne arată că guvernarea este, de fapt, un chef prelungit pe bani publici”, mai spun reprezentanţii PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...