spot_img
20.7 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăAnalizeGrupul Organizatoric Bucharest Model NATO

Grupul Organizatoric Bucharest Model NATO

-

Grupul Organizatoric Bucharest Model NATO vă aduce la cunostinta faptul ca in perioada 24-27 februarie 2022, va avea loc cea de a lX-a editie a evenimentului menționat anterior, in incinta Palatului Parlamentului. Scopul BMNATO este de a simula, intâlnirile din cadul Organizației Tratatului Nord Atlantic, pentru tinerii care doresc sa isi insuseasca si dezvolte acele cunostinte utile din domeniul diplomației. 

- Reclama -

In cadrul proiectului, tinerii se vor familiariza cu acest fel de evenimente, ridicandu-si nivelul de constientizare asupra problemelor ce apar atat la nivel national, cat si global.

Conferința Bucharest ModelNATO este oportunitatea pe care o oferim celor care doresc sa invete si sa se dezvolte. In cadrul acesteia, tinerii vor reprezenta țări membre NATO, fiind impărțiți pe comitete organizate după modelul

Organizației Tratatului Atlanticului deNord(NATO), si vor lua parte la dezbateri legate de securitate, aparare si diplomatie. Editia precedenta,  găzduită tot in incinta Palatul Parlamentului, a beneficiat de invitati de marca precum,domnul Mircea Geoana, Secretar General Adjunct NATO, domnul Ludovic Orban, Prim Ministru al României, domnul Alex Serban, Vice Presedinte al Consiliului Euro-Atlantic, doamna Juxhina SotiriGjoni, Președinta Asociației Tinerilor din Tratatul Atlanticului, domnul James Townsand, Presedintele Consiliului Euro-Atlantic.

Limba oficială a conferinței este engleza. Participanții vor fi repartizați in sase comitete multilingve,  avand  prilejul sa experimenteze aspectul multicultural al NATO.

Limbile alese sunt: romana, engleza, italiana, franceza, spaniola, germana.

Aceasta  ediție a BMNATO reprezinta apogeul tuturor celor precedente, constituindu-se intr- o oportunitate repevanta pentru elevii de pretutindeni de a-și dezvolta abilitățile de leadership, comunicare, lucru în echipa, de a învăța să își susțină ideile și, cel mai important, de a înțelege principiile diplomației si problemele politico-economice ale lumii.

Ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea de a face cunoscut acest eveniment extrem de important pentru tineri, atat prin unicitatea lui, cat si prin mesajul articulat adresat generatiilor viitoare.

La eveniment vor participa personalitati marcante precum:domnul  Shane Dixon, adjunctul Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, domnul Manuel Larrotcha Parada, Excelenta Sa Ambasadorul Spaniei, domnul Sebastian Burduja, vicepresedintele Partidului National Liberal si multi altii.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...