spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAnalizeGrupul Feroviar Român se digitalizează

Grupul Feroviar Român se digitalizează

-

Bento (BVB: BENTO), companie antreprenorială românească, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software și furnizarea de servicii de infrastructură IT și Cloud, a implementat produsul software propriu, Bento Mobile Device Management (Bento MDM), în cadrul Grup Feroviar Român (GFR).

- Reclama -

Soluția furnizată de Bento va digitaliza operațiunile companiei pentru gestionarea centralizată a dispozitivelor mobile alocate personalului de locomotive și a documentelor specifice activității acestora, potrivit unei postări pe contul LinkedIn al lui Bento.

„Grup Feroviar Roman are ca obiectiv digitalizarea operațiunilor din sectorul feroviar, aliniindu-se astfel cu strategia Uniunii Europene, privind transformarea digitală în domeniul transporturilor. Menținându-și poziția de inovator, GFR lansează un nou proiect ce presupune digitalizarea, automatizarea și optimizarea celor mai importante dintre operațiunile personalului de locomotivă. Aceștia vor dispune de tablete digitale, administrate de la distanță printr-o soluție MDM, prin care vor fi furnizate soluții tehnologice inovative pentru activități specifice. Prima etapă a proiectului ce a trecut faza de testare va asigura conexiunea directă a peste 1.000 de angajați în domeniul transportului feroviar și va permite atât accesul la o suită de aplicații pentru gestionarea documentelor tehnice și administrative, organizarea activităților curente, programe de formare și dezvoltare profesională continuă, cât și accesul în timp real la informații esențiale în vederea maximizării eficientei activității acestora”, a declarat Leonard Bulgaru, Director IT al grupului GRAMPET.

Procesul de implementare a Bento MDM în cadrul GFR a durat trei săptămâni, iar proiectul urmează să se desfășoare pe parcursul a trei ani, perioadă în care Bento va furniza servicii de suport tehnic și mentenanță prin intermediul unei echipe dedicate clientului.

„Ca lideri de piață avem responsabilitatea de a aduce inovația în această industrie și de a ridica nivelul de calitate a serviciilor de transport feroviar, complementar tuturor celorlalte eforturi logistice și comerciale în care suntem angajați prin toate proiectele noastre. Prin lansarea acestui proiect de transformare digitală a operațiunilor curente, ne dorim să fluidizăm activitățile, să optimizăm procesele și să le aducem la un nivel de tehnologizare care să se reflecte într-o mai eficientă exploatare a resurselor noastre. Această investiție majoră, pe care am ales să o facem alături de una dintre companiile românești de vârf în tehnologie, susține și obiectivul nostru strategic de a atrage de pe piața muncii cei mai talentați tineri care să-și dorească o carieră în industria transportului feroviar de marfă,” a declarat Gruia Stoica, Președintele și Fondatorul Grupului GRAMPET – Grup Feroviar Român.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img