spot_img
25 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăALEGERI 2020Grindeanu și ”gargara” lui Ponta

Grindeanu și ”gargara” lui Ponta

-

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu consideră că noul partid format din fuziunea dintre Pro România şi ALDE nu va reuşi să ia din electoratul PSD. Grindeanu a refuzat să răspundă acuzaţiilor conform cărora PSD nu ar vrea să facă opoziţie Guvernului liberal şi preşedintelui Klaus Iohannis: „Am văzut că e o chestiune repetitivă asta, cu blatul ş.a.m.d. Noi am înţeles să facem politică serioasă, dincolo de gargară”, a declarat Grindeanu conform news.ro.

- Reclama -

Am văzut că e o chestiune repetitivă asta, cu blatul ş.a.m.d. Noi am înţeles să facem politică serioasă, dincolo de gargară, iar politica serioasă înseamnă (…) program de guvernare pe economie, azi am venit cu agricultura, zilele următoare cred că e educaţia, transporturi, justiţie (…) sănătate, mediu. Le vom prezenta pe toate, noi aşa înţelegem să facem politică şi aşa vom face şi nu ne abatem de la această linie”, a afirmat Sorin Grindeanu, joi după-amiază, într-o conferinţă de presă, întrebat fiind cum răspunde acuzaţiilor venite dinspre politicienii din Pro România şi ALDE privind faptul că „PSD nu a vrut şi nu vrea să fie un partener în Opoziţie faţă de preşedintele Iohannis şi de Guvernul PNL”.  Prim-vicepreşedintele social-democrat a adăugat că, în opinia sa, partidul rezultat din fuziunea formaţiunii conduse de Victor Ponta cu cea fondată de Călin Popescu Tăriceanu nu va reuşi să ia din electoratul PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...