spot_img
0.9 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăDezvaluiriGrindeanu și-a numit amicul la stat. Soțiile celor 2 au afaceri împreună

Grindeanu și-a numit amicul la stat. Soțiile celor 2 au afaceri împreună

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, l-a numit pe Lucian Taropa în funcţia de membru provizoriu în Consiliul de administraţie al Autorităţii Aeronautice Civile, potrivit site-ului instituției. Taropa este fostul director administrativ al aeroportului din Timişoara, schimbat în 2020 de generalul Doru Grădinaru, fostul director general al aeroportului din Timişoara, schimbat la rândul lui din funcţie la sfârşitul anului trecut, după ce ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu i-a cerut demisia, transmite G4media.

- Reclama -

Lucian Taropa este prieten cu familia ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Ei apar în fotografii publicate în presă, în vacanţă, în Italia sau Elveţia, împreună cu soţiile.

În primul rând este o numire temporară, provizorie. Apoi, este vorba de un om cu experienţă în aviaţie”, a declarat Sorin Grindeanu pentru G4media.ro. Ministrul Transporturilor a negat că numirea lui Taropa ar avea vreo legătură cu prietenia dintre ei.

În plus, soţiile celor doi, Tiana Taropa şi Teodora Grindeanu, sunt asociate în cadrul firmei Duofarm SRL din Dumbrăviţa Timiş, care operează, printre altele, şi o farmacie din Timişoara, potrivit documentelor companiei publicate în Monitorul oficial. Teodora Grindeanu deţine 49% din acţiuni, iar Tiana Taropa, 51 %.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img