spot_img
12.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăAnalizeGrindeanu despre scandalul cu Imnul Secuiesc la Campionatul Mondial de hochei: Cer...

Grindeanu despre scandalul cu Imnul Secuiesc la Campionatul Mondial de hochei: Cer Federației Române de Hochei, Ministerului Sportului și tuturor celorlalți factori responsabili să ia măsuri urgente pentru a aplica cele mai dure sancțiuni

-

Ca timișorean, înțeleg perfect ce înseamnă să trăiești într-o comunitate multiculturală și multietnică, în care toată lumea este respectată. Nu pot însă să înțeleg și să tolerez gestul infam al hocheiștilor din naționala României care au cântat așa-zisul imn al Ținutului Secuiesc. Este un afront și o lipsă nerușinată de respect față de România, față de români și față de tricolor. Și sper ca lucrurile să nu rămână nepedepsite, a scris ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Cer Federației Române de Hochei, Ministerului Sportului și tuturor celorlalți factori responsabili să ia măsuri urgente pentru a aplica cele mai dure sancțiuni după acest gest incalificabil. Cine nu respectă România nu are ce căuta în roșu, galben și albastru! Pentru noi aceste culori înseamnă totul! PS: Respect celor trei jucători ROMÂNI care s-au dat la o parte și nu au participat la această mascaradă!, mai spune Grindeanu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img