spot_img
17.9 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăAnalizeGrindeanu cere românilor "să nu-şi risipească votul" pe alte formaţiuni de stânga

Grindeanu cere românilor „să nu-şi risipească votul” pe alte formaţiuni de stânga

-

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, care candidează pentru un mandat de deputat pe listele social-democraţilor timişeni, a făcut apel, vineri, la români să iasă la urne şi „să nu-şi risipească votul” pe alte formaţiuni de stânga, deoarece PSD e singurul partide care poate învinge PNL.

- Reclama -

El a acuzat guvernarea liberală de „proasta gestionare a pandemiei”.

„Situaţia gravă din spitalul de la Reşiţa şi tratarea pacienţilor din Sibiu în chioşcuri fără încălzire şi apă caldă, iar medicii de acolo fac apeluri disperate pentru adunarea de bani pentru mâncare şi paturi. La Târgu Mureş, prizele ATI iau foc, la Braşov, DNA a început să-i ridice pe cei care au furat cu nesimţire de la bolnavi. Aşa a gestionat Guvernul Orban pandemia”, a afirmat reprezentantul PSD, într-o conferinţă de presă.

De aceea, a spus Grindeanu, „românii trebuie să-i oprească la alegerile de duminică”, acestea fiind decisive, pentru că „sunt despre a alege viaţa în locul dezastrului produs de Orban”.

„Fac apel ca românii să iasă la urne şi să nu-şi risipească votul, singurul care poate câştiga alegerile în faţa PNL fiind PSD”, a mai subliniat Grindeanu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img