spot_img
12.7 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăAnalizeGrindeanu: Acuma domnul Cîţu pare, dacă ne uităm la ultimele şase luni,...

Grindeanu: Acuma domnul Cîţu pare, dacă ne uităm la ultimele şase luni, că nu se simte bine cu nimeni. Nici cu USR-ul nu se simţea bine, nici cu noi nu se simte bine… se simte bine doar cu el, probabil

-

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, îl ironizează pe fostul preşedinte al PNL Florin Cîţu, spunând despre acesta că „nu se simte bine cu nimeni”. „Nici cu USR-ul nu se simţea bine, nici cu noi nu se simte bine… se simte bine doar cu el, probabil”, afirmă Grindeanu despre Cîţu.

Întrebat dacă PSD are probleme în ceea ce priveşte colaborarea cu PNL în alianţa de guvernare după demisia lui Florin Cîţu de la şefia partidului liberal, Sorin Grindeanu a răspuns: „Nu putem intra în treburile interne ale PNL-ului”. 

- Advertisement -

„Eu sunt optimist din fire. Mă interesează ca obiectivele PSD din programul de guvernare, indiferent de cine conduce PNL-ul, să fie îndeplinite. Asta e ceea ce urmărim noi, dincolo de persoane”, a afirmat Grindeanu, luni seară, la B1 Tv.  

El a răspuns ironic afirmaţiilor fostului lider al PNL, conform cărora acesta nu s-a simţit confortabil în alianţa cu PSD. „Acuma domnul Cîţu pare, dacă ne uităm la ultimele şase luni, că nu se simte bine cu nimeni. Nici cu USR-ul nu se simţea bine, nici cu noi nu se simte bine… se simte bine doar cu el, probabil”, a adăugat prim-vicepreşedintele PSD.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img