spot_img
27.6 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeGrindeanu: Acuma domnul Cîţu pare, dacă ne uităm la ultimele şase luni,...

Grindeanu: Acuma domnul Cîţu pare, dacă ne uităm la ultimele şase luni, că nu se simte bine cu nimeni. Nici cu USR-ul nu se simţea bine, nici cu noi nu se simte bine… se simte bine doar cu el, probabil

-

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, îl ironizează pe fostul preşedinte al PNL Florin Cîţu, spunând despre acesta că „nu se simte bine cu nimeni”. „Nici cu USR-ul nu se simţea bine, nici cu noi nu se simte bine… se simte bine doar cu el, probabil”, afirmă Grindeanu despre Cîţu.

- Reclama -

Întrebat dacă PSD are probleme în ceea ce priveşte colaborarea cu PNL în alianţa de guvernare după demisia lui Florin Cîţu de la şefia partidului liberal, Sorin Grindeanu a răspuns: „Nu putem intra în treburile interne ale PNL-ului”. 

„Eu sunt optimist din fire. Mă interesează ca obiectivele PSD din programul de guvernare, indiferent de cine conduce PNL-ul, să fie îndeplinite. Asta e ceea ce urmărim noi, dincolo de persoane”, a afirmat Grindeanu, luni seară, la B1 Tv.  

El a răspuns ironic afirmaţiilor fostului lider al PNL, conform cărora acesta nu s-a simţit confortabil în alianţa cu PSD. „Acuma domnul Cîţu pare, dacă ne uităm la ultimele şase luni, că nu se simte bine cu nimeni. Nici cu USR-ul nu se simţea bine, nici cu noi nu se simte bine… se simte bine doar cu el, probabil”, a adăugat prim-vicepreşedintele PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...