spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăPoliticaGorghiu se roagă de ALDE și UNPR să lase PSD

Gorghiu se roagă de ALDE și UNPR să lase PSD

-

PNL va analiza situaţia politică generată de PSD, va avea consultări cu partenerii săi politici europeni şi solicită ALDE şi UNPR să îşi regândească fiecare colaborarea cu social-democraţii, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

”PNL va analiza cu atenţie situaţia politică fără precedent în care PSD pune întreaga clasă politică. Considerăm că nici un for politic sau instituţional democratic din România nu mai poate avea relaţii cu PSD atât timp cât acesta produce astfel de unanimităţi anti – justiţie, anti – democraţie şi anti – bunul simţ. Cerem din nou candidaţilor şi membrilor PSD să se desolidarizeze public de actuala conducere a partidului şi să aleagă partea binelui”, a declarat, pentru MEDIAFAX, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a cerut ALDE şi UNPR să îşi regândească fiecare colaborarea cu PSD.

„Cerem partidelor aliate cu PSD în diferite formate de colaborare să îşi regândească de urgenţă atitudinea”, a mai spus Gorghiu.

Gorghiu a afirmat că va analiza situaţia politică generată de conduita PSD din ultimele zile şi va avea consultări cu partenerii săi politici europeni, urmând să anunţe o agendă politică de izolare a PSD”.

„PNL va analiza situaţia politică generată de conduita PSD din ultimele zile, va avea consultări cu partenerii săi politici europeni şi va anunţa curând o agendă politică ambiţioasă de izolare a PSD şi de denunţare a riscurilor generate de actuala conducere a acestui partid pentru România”, a mai afirmat Gorghiu.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...