spot_img
29.1 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăPoliticaGorghiu da inapoi: Dacă Președinția trimite Codul Fiscal la reexaminare nu înseamnă...

Gorghiu da inapoi: Dacă Președinția trimite Codul Fiscal la reexaminare nu înseamnă că lucrurile nu sunt bine gândite

-

Codul fiscal, în acest moment, este subiectul unei polemici care nu-și are rostul, a declarat marți seara, la Digi24, copreședintele PNL, Alina Gorghiu. Codificarea pe fiscalitate nu ar trebui să agite spiritele aşa tare, pentru că e vorba de o simplă cerere de reexaminare. Măsurile din Codul fiscal sunt bune, sunt, de fapt, propunerile PNL susținute și de președinte, prin programul său electoral, numai că, pentru a fi puse în practică, Guvernul trebuie să spună care sunt resursele ce permit relaxarea fiscală, a explicat Alina Gorghiu.

- Reclama -

„Lumea de rea-credință din PSD ne tot spune cum respingem noi, cei din opoziție sau Președinția, măsurile de relaxare fiscală. Atât TVA-ul de 19%, cât şi eliminarea taxei pe stâlp sau asupra accizei pe carburant sau stabilitatea legislaţiei fiscale pe termen de un an sunt propuneri ale PNL. Faptul că în virtutea unei prerogative constituționale, Preşedinția trimite la reexaminare Codul fiscal nu înseamnă că lucrurile din Cod nu sunt bine gândite. Sunt amendamente pe care noi le-am susținut și le vom susține cu mare plăcere, dacă Guvernul, prin Ministerul de Finanțe, în fața acestor îngrijorări pe care Președinția le ridică, va veni cu cifrele şi va spune da, avem resurse să susţinem această relaxare fiscală”, a declarat copreședintele PNL, Alina Gorghiu, în emisiunea „Jurnalul de Seară” de la Digi24.

„Noi susținem acest Cod fiscal fără nicio ezitare, dacă Guvernul Ponta ne asigură că bugetul pe 2016 suportă această relaxare fiscală”, a declarat Alina Gorghiu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...