spot_img
-4.3 C
București
marți, ianuarie 25, 2022
AcasăAnalizeGinerele viitoarei prefecte pesediste de Giurgiu, scandal la slujba religioasă de 1...

Ginerele viitoarei prefecte pesediste de Giurgiu, scandal la slujba religioasă de 1 Decembrie: L-a înjurat și amenințat pe liderul tinerilor liberali

-

Liderul TNL Giurgiu a fost jignit și amenințat cu moartea în curtea biseriici în care au fost organizate manifestările dedicate Zilei Naționale. Autorul ”asaltului” este ginerele unei directoare din CJ, susținută puternic de PSD pentru ocuparea funcției de prefect al județului, scrie Puterea.

CE SUSȚINE PUTEREA:

Incidentul s-a petrecut în timpul slujbei religioase, în văzul tuturor participanților; ginerele presupusei viitoare prefect de Giurgiu s-a năpustit asupra liderului TNL Giurgiu, Adrian Chiran, cu o ”ploaie” de înjurături, jigniri și amenințări cu moartea.

Nu se știe ce i-a provocat această ieșire, însă cert este că Eduard Ingeaua (acesta este numele agresorului) a fost apostrofat de oficialitățile prezente la ceremonii; fără succes, însă, pentru că Ingeaua și-a continuat seria de amenințări, extinzându-și ”aria de acțiune” și asupra unui alt liberal prezent la ceremonii.

Pe lângă „calitatea” de ginere al celei despre care se vorbește în oraș că ar urma să devină prefect, susținută de PSD, Eduard Ingeaua este nepotul unui alt personaj ajuns în prim-plan în urma unor scandaluri grave: Claudiu Ingeaua.

Acesta este cercetat penal după ce a fost acuzat de mai mulți copii dintr-un centru al DGAPSC în care este angajat că i-a lovit cu biciul, cazul stârnind un scandal la nivel național.

Evident, și Claudiu Ingeaua a ajuns angajat al DGAPSC (direcție aflată în subordinea Consiliului Județean) tot grație rudeniei cu directoarea Forentina Stănculescu.

De altfel, cei doi Ingeaua nu sunt singurii membrii ai familiei angajați în diverse direcții din subordinea Consiliului Județean (și chiar în CJ) de Florentina Stănculescu, director economic și ”mâna dreaptă” a fostului președinte, Marian Mina.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială