spot_img
7.4 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăhighlightGinerele lui Voiculescu către Daniel Constantin: L-ai trădat pentru Ponta

Ginerele lui Voiculescu către Daniel Constantin: L-ai trădat pentru Ponta

-

Laurenţiu Vasile (foto), ginerele lui Dan Voiculescu, i-a trimis o scrisoare deschisă lui Daniel Constantin, ministrul agriculturii şi preşedinte al PC. Constantin a fost ameninţat cu judecata, inclusiv cu cea divină, de Dan Voiculescu care consideră că fostul său pupil l-a trădat în dosarul ICA.
Ginerele lui Voiculescu spune că Daniel Constantin l-a trădat pe Voiculescu de dragul funcţiei, pomenind numele premierului Ponta.

Pentru Daniel

- Advertisement -

Ne cunoaștem de aproape zece ani și am împărțit de la patul de spital, halba de bere, bucuriile copiilor noștri, lacrimile soțiilor și până la zeci de mii de euro în vacanțe. Lumii întregi poți să spui ce vrei. Și poate tinerețea și figura ta inofensiva te ajută pe termen scurt să păcălești. Poate că dl Ponta te mai crede, dar când muști mâna care te-a hrănit, nici Dumnezeu, nici dl Ponta nu au cum să uite. Acum sunteți prieteni. Ce vei face însă cand dl Ponta nu va mai fi Prim Ministru? Chiar dacă dl Voiculescu ar fi fost un oarecare sau un dușman, tot nu aveai dreptul moral și legal să ascunzi adevărul, doar de dragul funcției. Ai mințit grav! Ai spus în prezenta mai multor persoane faptul ca Ministerul Agriculturii nu are niciun prejudiciu, dar că tu nu poți să declari asta pentru că îți strici imaginea. Adevărul va iesi oricum la suprafață, mai devreme sau mai târziu! Sunt lucruri în viață pe care odată pierdute, nu le mai poți recupera. Respectul este unul dintre ele. Ești un perdant!

Laurențiu Vasile

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img