spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriGINERELE lui Blaga, trimis în judecată pentru evaziune, contract cu CNADNR

GINERELE lui Blaga, trimis în judecată pentru evaziune, contract cu CNADNR

-

Chiar dacă anul trecut ginerele lui Vasile Blaga, Andrei Rrudeanu, a fost trimis în judecată pentru o evaziune fiscală de 600.000 de euro, firma pe care o patronează, Axis Security, câştigă licitaţii fără nici o problemă, scrie Gazeta de Cluj.

În martie, CNADNR a atribuit o licitaţie în valoare de aproape 800.000 de lei, fără TVA. Această atribuire a avut loc în situaţia în care CNADNR se află într-un proces cu Axis Security.

În 2010, firma lui Rudeanu, a câştigat contracte de zece milioane de euro pentru servicii de pază de la instituţii aflate în subordinea lui Adriean Videanu, ministrul Economiei şi Radu Berceanu, ministrul Transporturilor. Potrivit rechizitoriului, Andrei Rudeanu, ginerele copreşedintelui PNL, Vasile Blaga, a înregistrat în contabilitatea firmei sale Axis Corporate Security mai multe facturi fictive provenind de la nouă firme fantomă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...