spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeGinerele ambasadorului Siriei la București, cel mai bogat sirian, în război cu...

Ginerele ambasadorului Siriei la București, cel mai bogat sirian, în război cu vărul său primar Bashar al Assad

-

Guvernul sirian şi-a intensificat atacurile împotriva lui Rani Makhlouf, miliardar şi fost membru al cercului de apropiaţi ai preşedintelui Assad. Un document, aparent semnat de ministrul sirian de finanţe, circulă online şi prin el se ordonă confiscarea bunurilor dlui Makhlouf, precum şi ale soţiei şi copiilor acestuia.

- Reclama -

Documentul descrie ordinul de confiscare a bunurilor dlui Makhlouf şi ale familiei acestuia ca pe „o măsură de precauţie” în vederea obţinerii banilor presupus datoraţi de acesta autorităţii pentru telecomunicaţii din ţară.

După ce a făcut publice mai multe înregistrări video care au demonstrat serioasele diviziuni din cadrul regimului sirian, Rani Makhlouf a reclamat că a fost forţat să plătească sute de milioane de dolari, acţiuni pe care le consideră un semn de mare nerecunoştinţă după tot ce a făcut pentru a-l menţine la putere pe preşedintele Assad

Rami Makhlouf, om de afaceri sirian, văr primar din partea mamei cu președintele sirian Bashar al Assad. Makhlouf este ginerele ambasadorul Siriei în România, Walid Othman.

Rami Makhlouf este cel mai bogat sirian din istorie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...