spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăDezvaluiriGhiță și DVD-urile pentru sereiști

Ghiță și DVD-urile pentru sereiști

-

Fostul procuror a revenit cu detalii surprinzătoare și despre unul dintre cele mai spectaculoase episoade din saga lui Sebastian Ghiță: noaptea în care a dispărut de sub nasul serviciilor și, ulterior, să ajungă la Belgrad, unde se află și acum. În seara recepției, omul de afaceri le-ar fi dat celor prezenți câte un DVD.

- Reclama -

Recepția a avut loc într-o locație a SRI.

Așa mi-a spus Vlad Cosma, dacă el minte, vă mint și eu, totuși cred că Vlad Cosma a avut multe momente de sinceritate, mai puțin când se duce pe la Secția Speciala și dă tot felul de declarații. Cred că îi este și acum frică de Ghiță. În principiu asta se dorește, albirea llui Sebi Ghiță și întoarcerea lui pe un cal alb. Iar în schimbul albirii dl. Ghiță poate să ofere tăcerea. Asta e miza jocului. Noi îl albim pe Sebastian Ghita si el le oferă oamenilor politici și functionarilor publici de rang înalt tăcerea, este cel mai important lucru. Dacă S. Ghiță revine în alte condiții, fără să fie albit și începea să vobească, o să vedeți că o să rămânem foarte puțini în libertate. (…) De asta nicio proba nu este luată în calcul, d-asta suntem târâți și terfeliți pe la emisiuni și prin Justiție. Știe atât de multe și are atât de multă lume la mână, încât daca începe să vorbească, ați văzut foarte clar ce s-a întâmplat în momentul în care a vorbit într o singură emisiune despre relația cu Coldea, a arătat o factura și dl. Coldea a trecut în rezervă. Același lucru poate sa-l facă și cu Victor Ponta: arată o factura si dl.Ponta pleacă acasă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...