spot_img
22.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeGhiță golit de spionajul sârbesc

Ghiță golit de spionajul sârbesc

-

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, că Serbia a respins cererea de extrădare a fostului deputat PSD Sebastian Ghiţă pentru ca serviciile secrete de la Belgrad „să extragă de la Ghiţă tot ce era necesar de extras”

- Reclama -

„M-aţi întrebat ce citesc. Citesc în avion materiale din România. Am luat un material care spune că dacă SRI condus de Maior şi Coldea nu l-ar fi implicat pe Ghiţă în toate întâlnirile de taină cu personaje din SUA, în toate întâlnirile în care erau implicaţi procurori, judecători, cred că azi nu ar fi existat posibilitatea ca serviciile secrete sârbeşti să poată să extragă de la Ghiţă tot ceea ce era necesar de extras. Ăsta e unul din punctele pentru care a primit uşor statutul pe care l-a primit. Mai bun a fost să spună cum se gândeşte în SRI şi cum se pun în practică o serie de lucruri”, a declarat Marian Vanghelie la DCNews Live.

El a mai spus că fostul deputat avea de ales doar între ”a sta aici cuminte sau să plece”.

„Odată ce implici un om în acest tip de informaţii şi pe zona financiară, de ce naibii îi mai faci dosarele alea? Ce variantă avea Ghiţă? Să stea aici cuminte la puşcărie sau să plece. O serie de lucruri pe care n-ar fi trebuit să le ştie serviciile sârbeşti, azi le ştiu. Structurile noastre naţionale ştiu şi asta”, a adăugat Vanghelie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...