spot_img
0.1 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăUncategorizedGhinea: Toate zvonurile legate de presupuse negocieri sau posibilitatea de a reveni...

Ghinea: Toate zvonurile legate de presupuse negocieri sau posibilitatea de a reveni în guvern fără o refacere a coaliţiei din care să facă parte USR PLUS sunt fake news

-

Cristian Ghinea a declarat că premierul Florin Cîţu i-a propus să rămână ministru, însă a refuzat, lucru confirmat şi de şeful Guvernului. El a adăugat că „toate zvonurile legate de presupuse negocieri sau posibilitatea de a reveni în guvern fără o refacere a coaliţiei din care să facă parte USR PLUS sunt fake news” şi le-a transmis colegilor de partid că obiectivul trebuie să fie ca Dan Barna să fie preşedinte al formaţiunii, iar USR PLUS la guvernare 2024.

- Reclama -

El a mai transmis un mesaj colegilor din USR PLUS şi anume că obiectivul este ca Dan Barna să fie preşedinte al partidului şi formaţiunea la guvernare 2024. „Pentru că PNRR este un plan de ţară care va schimba România pentru generaţii. După ce vom fi construit autostrăzi şi vom fi reîmpădurit România, vom putea spune că am fost acolo. Şi USR PLUS a fost acolo. Voi participa luni la întâlnirea cu preşedinta Comisiei Europene, la invitaţia premierului şi dupa consultări cu cei doi copreşedinţi ai USR PLUS. Pentru că PNRR este al României. P. S. Pentru colegii mei din USR PLUS, focus pe obiectiv: Dan Barna preşedinte şi USR PLUS la guvernare 2024”, a conchis fostul ministrul al Fondurilor Europene.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img