spot_img
25.5 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăALEGERI 2020Gheorghiță și vaccinarea copiilor/Sociolog: Nu ați spus nimic despre acest lucru. Devine...

Gheorghiță și vaccinarea copiilor/Sociolog: Nu ați spus nimic despre acest lucru. Devine enervant

-

Domnule Gheorghita, am văzut declarațiile dumneavoastră legate de vaccinarea copiilor cu vârstă intre 5 si 11 ani. Tot mai dese, pline de explicații fara rost, care conțineau inițial informații legate de acreditarea de către FDA a vaccinului pentru aceasta categorie, ulterior informații legate de momentul in care si EMA il va acredita. Las la o parte lipsa de strategie a dumneavoastra. E cel puțin penibil ca într-o tara in care ați reușit sa convingenți cca 5% din populație sa se vaccineze (restul de 30% așteptau vaccinul ca pe pâinea calda) sa vorbiți cu atata aplomb despre vaccinarea copiilor. Dar sa revin la nelămurirea mea. In calitate de persoana care s-a vaccinat, făcând parte din acei 30% care așteptau vaccinul ca pe apa calda, as vrea sa va întreb care sunt procedurile pe care dumenavoastra le impuneți pentru vaccinarea copiilor?, a scris pe Facebook sociologul Vladimir Ionaș.

- Reclama -

Sper ca știți, in cazul copiilor este necesar un control al unui pediatru care sa se asigure ca fiecare copil este pregătit sa primească o doza de vaccin (sa nu aibă febra, sa nu fie răcit, muci, etc). Nu ați spus nimic despre acest lucru. In loc sa enumerați locurile unde vor fi puse iconițe pentru ca oamenii sa știe ca acolo se pot vaccina si cei mici nu credeți ca era mai bine ca aceste vaccinuri sa fie distribuite doar către pediatri? Continuați sa va comportați ca si cum ați coordona o campanie de vaccinare veterinara. Si devine enervant. Daca decizia referitoare le propriul corp tine de fiecare individ, când vorbim despre cei mici, protecția acestora reprezintă o problema complexa. In tara in care Statul nu a fost in stare după 6 luni de discuții sa puna in aplicare o strategie de testare a copiilor prin mijloace non-invazive sper ca îmi înțelegeți lipsa de încredere in același Stat când vine vorba despre vaccinare. Sper ca in viitoarele declarații veți explica puțin mai clar procedurile, mai spune Ionaș.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...