spot_img
21.8 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasămediuGheorghe Piperea afirmă că dacă acceptă șefia PNL București vrea să aibă...

Gheorghe Piperea afirmă că dacă acceptă șefia PNL București vrea să aibă controlul listei pentru Parlament

-

Avocatul Gheorghe Piperea a declarat joi pentru MEDIAFAX că dacă ar accepta ofera PNL de a prelua organizaţia Bucureşti ar trebui să aibă control asupra listei de parlamentari, afirmând că un lider nou ar trebui să deschidă una dintre listele pentru alegerile din toamnă, iar preşedinţii de sectoare să fie pe locuri eligibile.

- Reclama -

”Eu nu am făcut nici un fel de condiţionare pentru că încă nu am ajuns să iau o decizie. Indiferent cine va fi acolo va trebui să vină cu feţe şi cu programe noi. Va trebui să spună cine este şi ce este PNL în momentul de faţă, de ce este mai bun decât PSD, de ce este PNL soluţia de dreapta”, a afirmat, pentru MEDIAFAX, avocatul.

- Advertisement -

Gheorghe Piperea a subliniat că dacă ar accepta oferta PNL nu ar vrea să fie ”un fantezist care se pune în vitrină pentru a trage după el o echipă de personaje pe care deja Bucureştiul le-a sancţionat”.

Avocatul a susţinut că ar trebui să aibă control asupra listei de parlamentari dacă ar decide să accepte preluarea organizaţiei PNL Bucureşti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img